حدیث روز
امام علی(ع) می فرماید: هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 124 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 0×

صندوق قرض الحسنه رهروان قرآن مسجد جامع شهرك غرب (قدس)

صندوق قرض الحسنه در سال ۱۳۷۴ به دستور حضرت آيت ا..سيد فتاح  هاشمي و با سرمایه ۲۰۰۰۰۰۰ ریال در كنار مسجد فعاليت خود را آغاز نمود. در ابتداء امر هيئت مديره‌‏اي شامل ۵ عضو (که  بعدها  به ۷ عضو افزایش یافت) نظارت مستمر بر امور صندوق را به عهده گرفت. هيئت مديره مسوليت تدوين آئين نامه و تصويب آن و بررسي مدارك متقاضيان وام و تائيد يا رد درخواست‏های وام را بر عهده دارند.

در سه سال بدو شروع فعاليت صندوق به صورت نيمه وقت و با يك كارمند و بعد از ظهرها با بقيه اعضای خير فعاليت مي‏نمود و از سال ۱۳۷۷ به علت افزایش مراجعات قرض الحسنه با استخدام دو كارمند به صورت تمام وقت به فعالیت خود ادامه داد.

مكان صندوق قرض الحسنه زماني كه مسجد جاي بسيار كوچكي داشت در فضایي كوچك در زيرزميني به مساحت تقريبي ۱۲ متر قرار داشت و با مشكلات عديده‏اي مواجه بود. حضرت آيت ا… هاشمي ازهمان بدو شروع ساختمان جديد مسجد نسبت به مكان صندوق قرض الحسنه عنايت ويژه‏اي از جهت وسيع بودن و استاندارد بودن داشتند. پس از ساخت و اتمام محل صندوق قرض الحسنه به نحو بسيار زيبا و مطابق استانداردهاي لازم ساخته شده و با گسترش آن در حال حاضر با ۵ كارمند استخدامي به صورت تمام وقت مشغول خدمات رسانی به درخواست كنندگان مي باشند.

حسابداري صندوق كلاً مكانيزه بوده و نرم افزارهاي لازم كاملاً به روز مي‏باشد.

وام‏هاي پرداختي صندوق از مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال در بدو تاسيس شروع گرديده و امروزه به مبلغ ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال ارتقاء پيدا کرده است. وام‏ها بدون دريافت هر گونه كارمزدي تحت هر عنوانی پرداخت می‏گردند.

وام‏ها به سه صورت، الف: وام‏هاي عادي، ب: وام‏هاي ازدواج، ج: وام‏هاي مسدودي بوده و با دارا بودن دو ضامن پرداخت می‏گردند.

بازرس صندوق زير نظر حضرت آيت ا..هاشمي مرتب از صندوق بازديد و مراتب را به ايشان گزارش مي‏دهند.

اهداف صندوق قرض الحسنه رهروان قرآن

۱)     احیای سنت الهی و نبوی قرض الحسنه

۲)     تشویق و ترغیب خیرین

۳)     تلاش در راستای تأسیس صندوق قرض الحسنه با مشارکت خیرین منطقه

۴)     ارائه مشاوره و راه کار در راستای تقویت صندوق های قرض الحسنه محلی

۵)     ترویج پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بدون سود و کارمزد

۶)     طراحی خدمات جدید جهت ارائه به مشتریان

۷)     رفع نیاز نیازمندان از طریق پرداخت قرض الحسنه

منشور اخلاقی کارکنان صندوق قرض الحسنه مسجد جامع شهرک غرب (قدس)

ما کارکنان صندوق قرض‌الحسنه مسجد جامع شهرک قدس در راستای اصول اعتقادی‌مان در زمینه تکریم انسان ها، ارج نهادن و ارزش آفرینی برای مشتریان و سازگارتر کردن رفتارهای شغلی مان با انتظارات آن ها، منشور اخلاقی ذیل را سرلوحه و راهنمای خود قرار داده ایم و متعهد به اجرای آن در خدمتگذاری به شما هستیم.

ـ بر این اعتقادیم که قرض‌الحسنه، امری است که مورد تأکید قرآن کریم و دارای اجری مضاعف است، از این رو با خلوص نیت تمام تلاش و کوشش خود را به این مهم معطوف خواهیم داشت.

ـ بر این اعتقادیم که ضمن تکریم و تلاش برای جلب رضایت مشتریان و توجه ویژه به انتظارات و نیازهای آنان، با اتکاء به خداوند متعال در پی تحقق اهداف صندوق باشیم.

ـ بر این اعتقادیم که امانت داری، صداقت، تواضع و مسؤولیت پذیری پشتوانه محکم اعتماد مشتریان به صندوق  است، لذا کوشش در آراستن خویش به این صفات را واجب می شماریم.

ـ بر این اعتقادیم که وقت شناسی، تعهد و دقت در عرصه خدمات مطلوب بانکی به مشتریان و رعایت حقوق ایشان، از مهمترین وظایف ما می باشد.

ـ بر این اعتقادیم که رعایت ادب، وظیفه شناسی، آراستگی ظاهر، احترام، تکریم توأم با رفتاری صمیمانه و دوستانه در برخورد با مشتریان و ارباب رجوع وظیفه ماست.

ـ بر این اعتقادیم که خوب گوش دادن به سخن مشتریان مهمترین اصل در برقراری ارتباط درست است و لذا تلاش برای دستیابی به این مهم را لازم می دانیم.

ـ بر این اعتقادیم که راهکارهای جدید خدمات بانکی و اصلاح امور از طریق پیشنهادها و رهنمودهای مشتریان به دست می آید، لذا پیشنهادات و راه کارهای مطلوب را با دیده منت پذیرا هستیم.

راهنمای مراجعین صندوق مسجد جامع شهرک غرب (قدس)

شنبه الی چهار شنبه: از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ 

پست الکترونیکی:  Sandogh@masjedjame.com

به دلیل شرایط خاص (بیماری منحوس کرونا) حتماً قبل از مراجعه و یا هرگونه سوال در خصوص نحوه دریافت وام و شرایط آن با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمائید:

 88362446 و 88362417

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.